Pijn reset methode

Pijn reset methode

De PRM is gericht op resultaat, je werkt in een traject van 6 tot 8 weken, dat op maat gemaakt is voor jou. In dit traject heb ik de tijd om naar jouw verhaal te luisteren en je persoonlijk te begeleiden. Mijn ervaring met chronische pijnklachten, maar ook burn-out kunnen je verder helpen naar een leven met minder of geen pijn, vol rust en energie.

Door middel van enkele technieken kunnen je triggerpoints of spierknopen losgezet worden, hierdoor ben je al voor een groot deel pijnvrij. Verder wordt er inzicht gegeven over de oorzaak van de pijn en hoe onbewust onderdrukte emoties deze spierknopen in stand houden. Met kennis over de echte oorzaak van je pijn, fysieke reset technieken en mind-body oefeningen begeleid ik je naar een leven met aanzienlijk minder pijn, of zelfs een pijnvrij leven!

Wil je weten of je geschikt bent?

zorg op maat
persoonlijke aanpak

Triggerpoints

Triggerpoints, of spierknopen, kunnen ontstaan door het overbelasten van spieren, meestal in combinatie van een verkeerde stand van gewrichten. Maar ook je levensstijl en omgevingsfactoren kunnen een invloed hebben op deze triggerpoints. Normaal gezien zouden de triggerpoints terug moeten verdwijnen als je lichaam rust, als dit niet gebeurt dan ontstaat er chronische pijn.

De werkelijke oorzaak dat het lichaam niet ontspant is te vinden in onbewust onderdrukte emoties. De pijn die je voelt is vaak een afleidingsstrategie van je lichaam om je emoties niet te moeten voelen. Om terug pijnvrij te worden, zal enkel een lichamelijke behandeling van de triggerpoints dus niet voldoende zijn en is er een totaalaanpak nodig. De Pijn Reset Methode (Triggerpoint Reset Methode) zorgt voor deze totaalaanpak.